5308.png
Workshop (Halve Dag)

't Keramiekhuysje
7

Een workshop keramiek schilderen is een erg leuke activiteit om gezellig creatief bezig te zijn. Het koppelen aan een thema maakt het extra leuk. Zo kan er gekozen worden uit pasen, halloween en kerstmis. Ook is er de mogelijkheid om de workshop te koppelen aan een object of seizoen: een thermometer in het voorjaar, een kerstobject vlak voor kerstmis. Zo zijn er diverse mogelijkheden. Voor de prijzen van de objecten klik hier .

De workshops woorden gegeven op de Antoon van Weliestraat 7 te Vught, voor een routebeschrijving klik hier. Er is ruimte voor maximaal 6 personen . Ik kom ook bij je thuis of er wordt uitgeweken naar een door jou uitgezochte locatie voor minimaal 4 personen.

De workshops duren plus minus 3 uur. De worshop zal gegeven worden in de ochtend of in de middag, wat jou wens is.. Er wordt voor koffie, thee en iets lekkers gezorgd. De prijs is per persoon, exclusief het te beschilderen object. Als de workshop bij je thuis gehouden wordt en de reisafstand meer dan 10 km bedraagt zal er € 0,23 per km aan reiskosten in rekening gebracht worden. Daarnaast wordt de huur van de door jou uitgezochte locatie in rekening gebracht worden.