5308.png
Themaworkshop (per persoon)

't Keramiekhuysje
3

Een workshop keramiek schilderen is een erg leuke activiteit om gezellig creatief bezig te zijn. Het koppelen aan een thema maakt het extra leuk. Zo kan er gekozen worden uit pasen, halloween en kerstmis. Ook is er de mogelijkheid om de workshop te koppelen aan een object of seizoen: een thermometer in het voorjaar, een kerstobject vlak voor kerstmis. Zo zijn er diverse mogelijkheden. Voor de prijzen van de objecten klik hier .

De workshops woorden gegeven op de Antoon van Weliestraat 7 te Vught, voor een routebeschrijving klik hier. Er is ruimte voor maximaal 6 personen . Ik kom ook bij je thuis of er wordt uitgeweken naar een door jou uitgezochte locatie voor minimaal 4 personen.

De workshops duren plus minus 5 uur. De tijden zullen ongeveer van 11:00 uur tot 16:00 uur zijn. Er wordt voor koffie, thee en de lunch gezorgd. De prijs is per persoon, exclusief het te beschilderen object. Als de workshop bij je thuis gehouden wordt, moet je zelf voor de lunch zorgen en de reisafstand meer dan 10 km bedraagt zal er € 0,23 per km aan reiskosten in rekening gebracht worden. Daarnaast wordt de huur van de door jou uitgezochte locatie in rekening gebracht worden.

Wil je meer informatie neem dan contact op via het contactformulier .