5308.pngAlgemene Voorwaarden

Door een bestelling te plaatsen bij `t Keramiekhuysje, geeft u aan kennis genomen te hebben van de algemene voorwaarden en daarmee akkoord te gaan. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u `t Keramiekhuysje hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Eventuele wijzigingen en onjuistheden van uw gegevens dienen direct te worden gemeld aan ons. 
 
De onbeschilderde artikelen proberen wij na betaling binnen 10 werkdagen te versturen. De beschilderde artikelen worden geleverd in overleg met u. Wanneer een bestelling is geplaatst, kunt u deze binnen 10 werkdagen annuleren via het contactformulier of via de mail info@keramiekhuysje.nl. Bij te late of geen annulering worden te totale kosten van de bestelling alsnog in rekening gebracht.
 
De betaling gaat vooraf per bank, onder rembours of contant bij afhalen. Pinnen is niet mogelijk.
 
Omstandigheden die door ons niet te voorzien zijn en waardoor de naleving van de overeenkomst in het gedrang komt, geeft ons het recht de overeenkomst te vertragen of te annuleren, zonder dat wij tot enige schadevergoeding verplicht zijn. In geval van overmacht berichten wij u daar over.

Een gereserveerde workshop of kinderfeestje kunt u tot uiterlijk 10 werkdagen voor de geplande datum annuleren via het contactformulier of via de mail info@keramiekhuysje.nl. Bij te late annulering of geen annulering worden te totale kosten in rekening gebracht.

Mocht u na gemaand te zijn niet of niet volledig betalen, dan wordt het verschuldigde bedrag met buitengerechtelijke incassokosten verhoogd. Zie ook deze link voor eventuele wijzigingen: Staffel incassokosten.


Met vriendelijk groet,

`t Keramiekhuysje
Delia de Waard
Antoin van Weliestraat 7
5261 AP VUGHT
06-82608066

KvK: 55138012
BTWnr: NL176678992B02